Som medlem i Gävle brukshundsklubb får du tillgång till alla våra kurser och utbildningar samt marker att träna på.

Då får även vara med på alla våra övriga aktiviteter som träningskvällar, klubbmästerskap, delta i olika utbildningar och liknande.

När du är med i Gävle BK blir du automatiskt medlem i Svenska Brukshundsklubben (SBK) och får på så sätt ännu mer förmåner.

• Du är försäkrad under kurstiden
  • Du får SBK:s intressanta tidning Brukshunden som kommer ut med 8 nummer/år
  • Du kan delta i tävlingar och prov som anordnas av SBK och mycket annat
  • Du får 10 procent rabatt på hundförsäkringar

Fler förmåner kan du läsa om på SBK:s hemsida.

Vilket medlemskap ska du ha?

Fullbetalande medlem: Som Fullbetalande medlem betalar du förbundsavgift och lokal avgift till den klubb du vill vara medlem i. Medlemsavgiften för ordinarie medlemskap år 2018 är 630 kr.

Delbetalande medlem: Om du redan är medlem i en annan brukshundsklubb eller någon av SBK:s rasklubbar (se lista nedan) betalar du endast lokal avgift till den klubb/klubbar du vill bli medlem i. Medlemsavgiften för år 2018 är 230 kr. OBS! Vid betalning uppge även moderklubb.

Familjemedlem: Familjemedlemmar betalar endast lokal avgift. Förutsättningen är att någon i din familj boende på samma adress redan är A- eller D-medlem i Gävle BK och att du blir medlem i samma klubb. Medlemsavgiften för år 2018 är 230 kr. (Observera att i familjemedlemskapet ingår inte tidningen Brukshunden, den skickas bara till A-medlem).

Så här gör du för att bli medlem

Skicka ett e-post till medlem@gavlebk.se för att meddela oss alla dina uppgifter:

1. Namn
  2. Personnummer
  3. Adress
  4. Telefonnummer
  5. E-postadress
  6. Moderklubb (endast för D-medlemmar)
  7. Medlemsnummer på redan medlem (endast för familjemedlemmar)
  8. Kopia på inbetalning (så går registreringen snabbare)

Medlemsavgiften betalas till vårat bankgiro 5191-1576 eller via swish 123 614 89 85 Glöm inte ange namn och personnummer på inbetalningen.

Medlemskapet gäller i 12 månader från registreringsdatum.

Rasklubbar under SBK

Australiska Vallhundar
Beauceron
Belgiska Vallhundar
Berger Picard
Bouvier Des Flandres
Boxer
Briard
Chodský Pes
Collie
Dobermann
Hollandse Herdershond
Hovawart
Riesenschnauzer
Rottweiler
Rysk Svart Terrier
Tysk Schäferhund
Vit Herdehund

Varmt välkommen till Gävle brukshundklubb!